Het Huis van Sinterklaas opent 21 november

Van onze redactie
13 november 2018
Voor de vijfde keer kunnen bezoekers van het centrum een bezoek brengen aan de Sint en zijn pieten. Het Huis van Sinterklaas is tot en met zondag 2 december iedere woensdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur geopend.
Het Huis van Sinterklaas in de Mariënburgkapel wordt op woensdag 21 november om 13.00 uur feestelijk geopend door burgemeester Bruls. Sinterklaas zal hier verblijven tot en met pakjesavond. Tijdens de openingstijden van Het Huis van Sinterklaas zijn er diverse gratis activiteiten.

Silent Pietendisco

Een voormalige winkelunit in de Marikenstraat zal worden ingericht als De Silent Pietendisco, kinderen op zoek gaan naar chocoladeletters bij de Pieten letter-zoek-actie in de Hertogstraat en kunnen hun kleurplaat mooi inkleuren op het Pieten Kleurterras bij ’t Hoogstraatje. Voor alle opdrachten verdienen kinderen een stempel in hun pietenboekje. Na afloop kunnen bezoekers het diploma laten ondertekenen door de Sint in Het Huis van Sinterklaas.

Pietenboekjes

De pietenboekjes worden tijdens de intocht op zaterdag 17 november actief uitgedeeld, liggen in een aantal winkels en in de Mariënburgkapel. De boekjes zijn tijdens openingstijden ook af te halen bij Het Huis van Sinterklaas en de verschillende activiteiten. Meer informatie is te vinden op de website of de Facebookpagina van Het Huis van Sinterklaas.

 

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties