CWZ organiseert Couveuse Challenge

Naouar Mezian
22 oktober 2018
Wegens het 10-jarig bestaan van de couveusesuites gaat kinderarts René Verlaak op 31 oktober 2018 de Couveuse Challenge aan. Hij zal tien uur lang in een couveuse gaan liggen om geld in te zamelen. De opbrengst van de challenge gaat naar All4Small, een project dat zich richt op onderzoek naar pasgeboren baby's.

Op 31 oktober zal René Verlaak van 5.00 tot 15.00 uur de Couveuse Challenge houden in De Binnentuin van het CWZ. Het team van kindergeneeskunde nodigt iedereen uit om de challenge te steunen en een gift te doen. Doneren kan via deze site of door langs te gaan bij de Couveuse Challenge op 31 oktober. Kinderen die deze dag langskomen krijgen een kleinigheidje mee en kunnen na de challenge ervaren hoe het is om in een couveuse te liggen.

All4Small

All4Small is opgericht door kinderartsen, neonatologen en verpleegkundigen. Met de opbrengst van de challenge wil All4Small steun vragen voor wetenschappelijk onderzoek naar te vroeg geboren en pasgeboren baby’s. Baby’s die te vroeg geboren worden hebben vaak een moeilijke start. Door aandacht te vragen voor onderzoek kan de levenskans van pasgeboren baby’s vergroot worden.


Dit bericht delen:

Advertenties