Politie treft vaten met vermoedelijk drugsafval aan Korenpad

Lars Schwachöfer Donderdag 11 Oktober 2018

De politie heeft gisteravond meerdere vaten met vermoedelijk drugsafval aangetroffen in een pand aan het Korenpad. De politie doet onderzoek.

De politie kreeg eind van de middag enkele tips dat er vaten naar het betreffende bedrijfspand gebracht werden. Agenten zijn ter plaatse gegaan, maar troffen geen personen aan. Toen ze door de brievenbus keken, zagen ze meerdere grote vaten staan. Hierop hebben ze de weg afgesloten en de brandweer en Omgevingsdienst Regio Nijmegen ingeschakeld. Een agent heeft een ruit ingetikt om toegang tot het pand te krijgen. De brandweer heeft metingen verricht en gecontroleerd dat geen van de vaten lekten.

De forensische opsporing van de politie heeft onderzoek in en om het pand gedaan. De vaten zijn door een gespecialiseerd bedrijf weggevoerd. De politie zal nog onderzoek verrichten om vast te stellen om welke stof het gaat. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie heeft de zaak in verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.