Brandweer zaagt twee vrachtauto's met wietplanten open

112Nijmegennieuws Maandag 08 Oktober 2018

De politie heeft vanmiddag een inval gedaan bij een autobedrijf aan de Rouwenboschweg op bedrijventerrein Westkanaaldijk. Op het terrein stonden twee vrachtwagens waarin hennepkwekerijen waren ingericht.

De brandweer is ter assistentie opgeroepen en zij hebben de twee vrachtwagens open gezaagd, waarna de hennepkwekerij zichtbaar werd. Over de wagens zijn ongeveer 300 planten verdeeld laat de politie weten. In de kleine vrachtwagen zaten oogstrijpe planten.

Er is een auto in beslag genomen, evenals de planten en benodigdheden van de hennepkwekerij. De planten en benodigdheden worden vernietigd. De politie zou de kwekerij op het spoor zijn gekomen na een binnengekomen tip. Een 50-jarige Nijmegenaar is aangehouden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.