Hoppenbrouwers Techniek zoekt nieuwe collega's

Van onze redactie
20 september 2018
Op maandag 24 september organiseert Hoppenbrouwers Techniek van 19.00 tot 21.30 uur een banenavond. Op de vestiging Nijmegen zal tijdens de banenavond het bedrijf op een informele manier gepresenteerd worden.

Door de groei is Hoppenbrouwers Techniek op zoek naar nieuwe collega’s, BBL-leerlingen, Duale studenten, stagiaires, afstudeerders en zij-instromers. Hoppenbrouwers Techniek is een modern installatiebedrijf met ruim 900 medewerkers. Het afgelopen jaar hebben zij het keurmerk ‘Beste werkgever 2017-2018’ gekregen. Tijdens de banenavond kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen achter de schermen van het bedrijf. De Nijmeegse vestiging is gespecialiseerd in elektrotechniek en beveiliging.

Activiteiten

Tijdens de banenavond presenteert Hoppenbrouwers zichzelf op een informele manier. Daarnaast is er de mogelijkheid om persoonlijk met de medewerkers van de vestiging te spreken over de vacatures en mogelijkheden.

Aanmelden

Bezoekers zijn welkom om 19.00 uur op Korenpad 12 in Nijmegen . Aanmelden kan via de website van Hoppenbrouwers Techniek. Meer informatie over de banenavond is te vinden op de website en de Facebookpagina van Hoppenbrouwers Techniek. 


Dit bericht delen:

Advertenties