Moeder en kind gewond na aanrijding met DAR wagen op Van Rosenburgweg

112Nijmegennieuws Woensdag 12 September 2018

Vanmorgen heeft omstreeks elf uur een ongeval op de Van Rosenburgweg plaatsgevonden. Er had een aanrijding plaatsgevonden tussen een veegwagen van de DAR en een personenauto.

 

Meerdere hulpdiensten gingen ter plaatse. De politie regelde het verkeer. De inzittenden konden zelf de auto verlaten, de brandweer heeft het voertuig gecontroleerd. De bestuurster en een kind zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen kon de politie niets zeggen. Een rijstrook in de richting van winkelcentrum Dukenburg is tijdelijk afgesloten geweest. Een berger sleepte de auto weg.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.