Politie houdt verdachte aan voor gewapende overval

Van onze redactie Woensdag 12 September 2018

De politie heeft een 20-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man wordt ervan verdacht in 2017 een gewapende overval te hebben gepleegd op een pizzeria aan de Groenestraat.

Twee mannen drongen op 3 juni de pizzeria aan de Groenestraat binnen. Terwijl een van de mannen de aanwezige medewerkers bedreigde met een vuurwapen of iets wat daar op leek, haalde de andere de kassalade leeg.

Onderzoek

De politie startte meteen een onderzoek. Hierbij maakte de recherche onder andere gebruik van filmbeelden van de camera’s die in het afhaalrestaurant hingen. Deze beelden werden getoond in een opsporingsprogramma wat de nodige bruikbare tips opleverde. Daarnaast werden DNA sporen aangetroffen. Na onderzoek bleek er een DNA match te zijn met de verdachte. Van de tweede overvaller, die tijdens de overval een masker droeg, ontbreekt vooralsnog elk spoor.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > Politie onderzoekt overval pizzeria Groenestraat


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.