Meisje (17) gewond bij steekincident

Van onze redactie
13 augustus 2018
Een 17-jarig meisje uit Nijmegen is gisteravond lichtgewond geraakt bij een steekincident aan de Kamerlingh Onnesstraat. De dader, een bekende van het slachtoffer, is er vandoor gegaan. Van haar ontbreekt nog ieder spoor.

Er zou een al langer lopend conflict tussen de twee meiden zijn. De aanleiding hiervoor is nog onduidelijk. Toen het tweetal elkaar rond 18.30 uur trof voor de woning van het slachtoffer, zou de 17-jarige door de ander zijn verwond met een steekvoorwerp; zij liep hierdoor een snijwond op aan haar hoofd. De dader ging er hierna vandoor. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken en behandeld; zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Direct na het incident heeft de politie er veel energie ingestoken om haar te vinden. Zo is er gisterenavond een burgernetmelding verspreid met het volgende signalement:

•Jonge dame

•Donkerblond halflang haar

•Blank

•Normaal postuur

•Zwarte jas, zwarte joggingbroek en glimmende laarsjes

Hebt u de jonge dame gezien, weet u waar zij verblijft of treft u haar aan, bel dan direct 112 en onderneem zelf verder geen actie. De politie blijft onverminderd doorgaan met de zoektocht naar de dader.


Dit bericht delen:

Advertenties