Hennepkwekerij ontdekt bij brand in Voorstenkamp

Van onze redactie Zondag 05 Augustus 2018

Een hennepkwekerij in een huis aan de Voorstenkamp heeft gisteren tot een brand geleid. Bij de hulpdiensten kwam ’s avonds rond half acht een melding binnen van de brand. De brandweer zag bij het blussen al snel dat er een hennepkwekerij in het huis zat.

De politie waarschuwt vaak tegen hennepkwekerijen, omdat die vooral in woonwijken erg gevaarlijk kunnen zijn. Er kan snel brand uitbreken, waardoor de buurt gevaar loopt. In dit geval bleek het om een hennepkwekerij met ongeveer 150 planten te gaan waar de stroom illegaal werd afgetapt. De bewoonster van het huis is aangehouden door de politie voor verder onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.