Schone en circulaire Vierdaagse dankzij medewerkers Dar

Fotograaf: Geert Timmer Zaterdag 21 Juli 2018

Tijdens de 102e Vierdaagse en de 49e Vierdaagsefeesten was het schoon en fris houden van onze stad aan Dar toevertrouwd. Ook vanochtend waren de medewerkers van Dar er weer vroeg bij om ook het afval van de laatste avond van de Vierdaagsefeesten op te ruimen.

Elke Vierdaagse heeft Dar als doel de stad schoon en fris te houden én steeds verder te verduurzamen. Ook dit jaar heeft Dar een week lang alle zeilen bijgezet om dit voor elkaar te krijgen. De afgelopen week zijn vele Dar medewerkers elke dag vanaf 5.00 uur of 6.00 uur aan de slag gegaan om het afval van de feesten op te ruimen. De binnenstad was elke dag vanaf 10.00 uur weer schoon en opgeruimd.

Gemiddeld zamelt Dar in de Vierdaagseweek in totaal 400 ton afval in. Dit is afval van de feesten in het centrum, maar ook afval van Heumensoord, de Wedren en natuurlijk de Via Gladiola.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.