Waarom VDP-beveiligingstechnieken het bedrijf is waar jij wil werken

Van onze redactie Woensdag 15 Augustus 2018

VDP is een landelijk opererend, middelgroot technisch beveiligingsinstallatiebedrijf. Sinds 2013 is het bedrijf gevestigd aan de Biezenstraat 75 te Nijmegen. Het pand aan de Biezenstraat stamt al uit 1910 en is in opdracht van VDP getransformeerd tot een statig kantoorgebouw.

VDP werkt alleen met goed opgeleid personeel en erkende leveranciers. Met deze combinatie staan zij garant voor betrouwbare en gecertificeerde beveiligingsinstallaties. De medewerkers zijn het visitekaartje van VDP, daarom staan zij in het bedrijf centraal. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van het personeel en aan hen worden regelmatig trainingen aangeboden.

Totaalpakket

VDP levert een totaalpakket: van adviseren en ontwerpen tot realisatie en onderhoud. Het bedrijf is dé specialist in camera (CCTV) en inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruiming installaties, toegangscontrole en 24-7 service. Bij VDP werken momenteel 35 mensen en misschien ben jij degene die bij dit team kan aansluiten.

Interesse?

Bekijk dan hier de vacature

 

 

 

Kijk voor meer informatie op:
https://www.vdp-beveiliging.nl/vacature/beveiligingsmonteur


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.