[FOTOVERSLAG] Pontonbrug over Maas bij Cuijk neergelegd

Fotograaf: Lars Schwachöfer Donderdag 19 Juli 2018

Vanavond is over de Maas in Cuijk de pontonbrug voor de vierde dag van de Vierdaagse gelegd. Op deze laatste wandeldag van het wandelevenement zullen tienduizenden wandelaars over de pontonbrug lopen.

De pontonbrug werd vandaag voor de 75ste keer gelegd door militairen van 105 Genie Compagnie Waterbouw uit Hedel. De militairen werden hierbij ondersteund door Duitse collega's. De burgemeesters van Cuijk en van Mook en Middelaar kwamen elkaar tegemoet over de brug. Nadat zij de brug officieel openden zongen zij het mineurslied mee, toosten ze met een brandewijntje en werd de brug korte tijd geopend voor het publiek vanuit Limburg en Brabant.

Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor een uitgebreid fotoverslag.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.