Asieldier van de week: kittens

Van onze redactie
5 augustus 2018
In Nijmegen zijn diverse dierenhulporganisaties actief die verschillende soorten huisdieren opvangen. Voor veel dieren wordt een nieuw plekje gezocht. Iedere week wordt hier een dier onder de aandacht gebracht. Vandaag aandacht voor meerdere kittens die in Dierentehuis De Mère op een nieuw huis wachten.

Zoals iedere zomer het geval is, stroomt het dierentehuis vol met zwerfkatten. Hieronder zijn ook veel nestjes en jonge katjes. Het kleine grut speelt, ontdekt, slaapt en bespringt elkaar, een mooi gezicht. Bent u nu op zoek naar een nieuwe kat of misschien wel twee? Ga dan vooral eens een kijkje nemen. Natuurlijk zijn overal volop gratis jonge katjes te vinden op dit moment maar goedkoop blijkt dan toch vaak duurkoop. De katjes uit het asiel zijn voor het adoptiebedrag gechipt en ingeënt en vrij van parasieten zoals wormen en vlooien. De bijgeplaatste foto’s zijn een momentopname van de aanwezige kittens, deze zouden al geplaatst kunnen zijn. Neem gerust contact op met het dierentehuis of ga eens langs om te zien of er een nieuwe huisgenoot te vinden is.

Informatie

Op de landelijke pagina van dierenasiels staan meer dieren uit De Mère die een nieuw huis zoeken. Dierentehuis De Mère is gevestigd aan de Hoeveweg 25, 6613 AD in Balgoij. Bij interesse in een van de dieren kan gebeld worden tijdens openingstijden naar 024-6414982 of gemaild worden naar info@mere.nl

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag: 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 12.00 en 13.30 tot 16.00 uur.

Dit bericht delen:

Advertenties