Bereikbaarheid binnenstad en Wedren tijdens Vierdaagse

Fotograaf: Ger Neijenhuyzen Woensdag 11 Juli 2018

De Vierdaagsewandelmarsen en de Vierdaagsefeesten komen er aan: 4 dagen sport en 7 dagen feest. Nijmeegs grootste evenement heeft wel gevolgen voor de bereikbaarheid van de binnenstad en de Wedren. Er zijn ook extra voorzieningen, zoals fietsenstallingen en toiletten.

De binnenstad is van 14 tot en met 20 juli dagelijks tot 12.00 uur bereikbaar en daarna afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De Stichting Vierdaagsefeesten verzorgt deze afsluiting. Verkeersregelaars bewaken de wegafzettingen. Op dinsdag 17 en woensdag 18 juli is een aantal wegen eerder afgesloten vanwege de Vierdaagse marsen.

Toezicht

Tijdens de Vierdaagse is toezicht zichtbaar aanwezig in de stad. De toezichthouders bewaken de veiligheid en zij controleren wat er wel en niet hoort te staan in de openbare ruimte.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.