Maak kans op weekend Sanadome of zwemabonnementen met de Groene Prijsvraag

Van onze redactie Maandag 09 Juli 2018

De Groene Prijsvraag maakt de term duurzaamheid concreet. Wat kun je doen als je energie wilt opwekken? Wat is circulaire economie? Op welke manier kun je in Nijmegen eerlijk winkelen? De prijsvraag bestaat uit 5 eenvoudige vragen en een bonusvraag.

Deelnemers maken kans op de prijzen van die ronde. En met de bonusvraag zijn 2 kaarten voor de Stadsschouwburg te winnen.

De prijzen

De hoofdprijs van de vierde ronde is de keuze uit twee jaarabonnementen van een sportfondsenbad in Nijmegen of een weekendje Sanadome. Hoe meer rondes men meespeelt, hoe groter de kans is op hoofdprijzen die aan het einde van het jaar worden uitgedeeld, namelijk een elektrische scooter of drie maanden gratis rondrijden in een BMWi3.

Hoe speel je mee?

Ga naar www.degroeneprijsvraag.nl, klik op de button ‘Speel nu mee’. Deelname aan de prijsvraag duurt slechts enkele minuten.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Flowlands Festival op 2 september aanstaande. Meer informatie over dit festival is op de website van Flowlands Festival te vinden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.