[VIDEO] Esmee loopt Nijmeegse Vierdaagse voor overleden vader

Fotograaf: Geert Timmer Woensdag 13 Juni 2018

De vader van de 25-jarige Esmee werd in augustus 2017 gediagnosticeerd met slokdarmkanker. Op 16 februari 2018 kwam hij op 55-jarige leeftijd te overlijden. Esmee loopt dit jaar voor de eerste keer de Nijmeegse Vierdaagse. Dit doet zij ter ere van haar overleden vader en om geld in te zamelen voor onderzoek naar maag-, darm- en leverkanker.

Een dag voor het overlijden van haar vader heeft Esmee besloten dat ze speciaal voor hem de Vierdaagse loopt. Haar vader heeft haar laten weten in gedachten alle 4 dagen de 40 kilometer met haar mee te lopen en zijn dochter te laten merken dat hij er is. Ook heeft Esmee met haar vader afgesproken dat ze door de Vierdaagse te lopen geld in gaat zamelen voor onderzoek naar maag-, darm- en leverkanker. Inmiddels is er al ruim 1000 euro gedoneerd. Esmee sponsoren kan online.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.