Nieuws uit Nijmegen zoekt Vierdaagseverhalen voor videoreportages

Van onze redactie Woensdag 13 Juni 2018

Van dinsdag 17 juli tot en met vrijdag 20 juli vindt de 102e Vierdaagse plaats en op zondag 15 juli en maandag 16 juli barst de feestvreugde al los op de Wedren, wanneer de deelnemers hun startbewijzen ophalen. Nieuws uit Nijmegen gaat de hele week met de camera op pad voor het maken van videoreportages. Hiervoor zijn we op zoek naar mooie, interessante, bijzondere of opvallende grote en kleine verhalen.

Ken of ben jij een deelnemer, toeschouwer of medewerker die wij zeker moeten spreken? Is er een bijzonder initiatief, verhaal of moment dat wij zeker in beeld moeten brengen? Of heb jij een ander Vierdaagse gerelateerd onderwerp dat de moeite waard is om aan een groot publiek te laten zien? Stuur dan een e-mail met daarin je idee naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (3)

Geplaatst op 21-06-2018 om 11:01 door Gustaaf Groenen
Ik ben de Nijmeegse vierdaagse begonnen als jongste deelnemer 11 jaar oud op de 30 kilometer.Mijn ouders zijn hier belangrijk in geweest.Ik werd altijd goed verzorgd omdat mijn vader bij het rode kruis zat.Mijn moeder zorgde goed voor het ontbijt en avond eten.Op mijn 15 de jaar ging ik de 40 kilometer lopen.Ook dat ging goed af zonder blaren.In het jaar dat ik 16 werd ben ik naar de hoogste afstand gegaan de 50 kilometer.Dat was een mooie uitdaging.In 2006 maakte ik de hitte mee en was ik op tijd binnen.Ik heb de start kaart van de 2 de dag nog zonder knipjes.Omdat de vierdaagse werd afgelast door de 2 dode.Dat jaar zal ook nóóit vergeten.Hier was ik goed ziek van dat ik alleen een aandenkings speltje heb gekregen.Met de 100 ste vierdaagse ben ik de uitdaging aan gegaan om de 55 kilometer te lopen.Ook dat is mijn goed afgegaan.Mijn doel stelling is om het record te halen.Ik loop dit jaar dan ook voor de 37 ste keer mee op de 50 kilometer.Ik ben pas 48 jaar oud en doe ook nooit trainen voor de vierdaagse.Mijn adres is Tolhuis 1229 6537LS Nijmegen telefoon nummer 0612705950.

Geplaatst op 20-06-2018 om 19:21 door Arnold en kirsten
Wij staan dit jaar alweer voor het 6e jaar 4 dagen langs de route om de lopers te ondersteunen met onze gratis knuffels (free hugs). Gezien de vele leuke en lieve reacties kunnen wij er eigenlijk niet meer mee stoppen maar helaas gaat het volgend jaar waarschijnlijk echt niet meer lukken :(

Het lijkt ons erg leuk om dit jaar met een video af te sluiten !
Zie ook: www.facebook.com/FreeHugsNijmeegseVierdaagse voor meer info.

Geplaatst op 20-06-2018 om 16:28 door Danny bluemink
Hi ik ben lid van het veteranen search team dit team is opgericht tijdens de zoekactie naar Anne Faber. Ik doe een sponsorloop tijdens de vierdaagse voor deze stichting . Dit zou ik graag willen delenReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.