Drugslab aangetroffen in woning

Van onze redactie Zaterdag 09 Juni 2018

Vrijdagochtend hebben politieagenten in een woning in de Van ’t Santstraat 3 verdachten aangehouden. In de woning was een drugslaboratorium ingericht.

Na een tip over de vermoedelijke drugslab is de politie direct naar de woning gegaan. Naast de verdachten zijn in het pand ook verschillende goederen zoals vaten aangetroffen. Die goederen zijn voor het produceren van (hard)drugs. Alle goederen én de aangetroffen drugs, zijn door agenten meegenomen en vernietigd.

De verdachten zijn 39, 44 en 60 jaar oud en afkomstig uit Nijmegen; de verdachten zijn ingesloten en worden door de recherche verhoord. Het onderzoek loopt verder en mogelijk worden er nog meer aanhoudingen verricht.

De woningbouwvereniging is over de situatie in deze woning geïnformeerd.

Meld verdachte situatie

Bij het productieproces van drugs kunnen gevaarlijke chemische dampen en/of kan explosiegevaar ontstaan, ook voor omwonenden. Vrijdag was deze gevaarsetting op het moment van aantreffen niet aanwezig; er werd op dat moment niets(s) geproduceerd.

Als u een verdachte situatie of verdacht gedrag ziet, meld dit dan direct aan de politie. Bel daarvoor 112. Het is niet vanzelfsprekend dat een ander het meldt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.