Ouderwets genieten en dansen op de De Kaaij

Van onze redactie
5 juni 2018
Op vrijdag 29 juni opent De Kaaij editie 2018. Dit jaar kan het publiek 21 dagen achter elkaar genieten van het geliefde culturele terras aan de Waal. Een kortere editie dan mensen gewend zijn, in verband met de renovatie van de Waalbrug moet het terras eerder opruimen.

Maar wel een bijzonder feestelijke editie waar weer ouderwets gedanst kan gaan worden. En met een frisse groene start dankzij het Greenblue Festival.

De Kaaij disco

De Kaaij wordt als vanouds, en inmiddels al voor de zevende keer, een plek waar je kunt ontspannen op een zomerse dag en tot in de late uurtjes kunt genieten van lekkere muziek met de voeten in het zand. Nieuw deze editie is de Kaaij disco. Iedere vrijdag- en zaterdagavond en de hele Vierdaagsefeesten is de Kaaij een zomers paradijs voor mensen die zin hebben om ouderwets te dansen. Even los op de muziek met de zon die in de Waal zakt als decor. Op de Roze Woensdag van de Vierdaagsefeesten kleurt de Kaaij in alle kleuren van de regenboog met het Roze Woensdag Fest: een heerlijke excentriek dansfeest.

Greenblue Festival

In het kader van het Green Capital jaar opent De Kaaij met het tweedaagse Greenblue Festival (30 juni en 1 juli). Naast extra veel muziek, kunst, een heuse openluchtbioscoop en theater landt er dit weekend een bijzondere UFO op de Kaaij. Op de Kaaij kan iedereen meebouwen aan een bijzonder ruimteschip van afval waarmee kunstenares Anita Waltman aandacht vraagt voor een oplossing voor de ‘plastic soup’ in de oceanen.

De Kaaij is dit jaar geopend vanaf 29 juni tot en met 20 juli, en is alle dagen geopend van 12.00 tot 1.00 uur (tijdens Vierdaagsefeesten tot 1.30 uur, vrijdag 20 juli tot 2.00 uur).


Dit bericht delen:

Advertenties