Studenten HAN steunen goede doelen met verkoop van armbandjes

Van onze redactie Zaterdag 26 Mei 2018
Vijf Small Business & Retail Management studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) hebben Ancre & Couronne opgericht, een eigen onderneming waarmee ze goede doelen gaan steunen.

Jur (21), Luuk (20), Sebastiaan (21), Tijmen (22) en Wessel (22) zitten momenteel in het tweede leerjaar en hebben hun eerste onderneming opgericht, genaamd Ancre & Couronne. Het businessmodel van de onderneming is om verschillende armbanden te verkopen, waarbij met de aankoop een bepaald goed doel wordt gesteund. Op dit moment zijn dat het WNF, het nationaal kankerfonds, het diabetesfonds en de Plastic Soup Foundation.

Met trots dragen

‘We vinden het belangrijk dat meer mensen goede doelen gaan steunen’, vertelt Wessel. ‘Vaak vinden mensen het niet fijn om op straat aangesproken te worden om goede doelen steunen en vervolgens ter plekke moeten bepalen of je wel of niet doneert’, voegt Luuk er aan toe. Zij hopen met dit idee een impact te maken en meer mensen over te halen om te doneren. ‘De armbanden kun je met trots dragen, als je weet dat je hebt gedoneerd’, zegt Sebastiaan met een glimlach.

Bestellen

De armbanden zijn online verkrijgbaar vanaf €9,95, dit is inclusief donatie. Er is ook de optie om meer te doneren. Andere goede doelen die ondersteuning kunnen gebruiken via Ancre & Couronne, kunnen aangemeld worden via info@ancrecouronne.nl of via een bericht op de Facebookpagina van Ancre & Couronne.

 

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.