Asieldier van de week: Kater Poeti

Van onze redactie
17 juni 2018
In Nijmegen zijn diverse dierenhulporganisaties actief die verschillende soorten huisdieren opvangen. Voor veel dieren wordt een nieuw plekje gezocht. Iedere week wordt hier een dier speciaal onder de aandacht gebracht. Vandaag aandacht voor de mooie kater Poeti waar Stichting Kattenzorg een nieuw huisje voor zoekt.

Tot groot verdriet van zijn vrouwtje is zij gedwongen om Poeti te herplaatsen. Zij heeft een progressieve ziekte zonder uitzicht op herstel. Ze weet niet hoe lang ze nog te leven heeft en ze wil heel graag zelf een nieuw gouden mandje vinden voor lieve, mooie Poeti.

Poeti is een 4-jarige gecastreerde en gechipte kater die graag naar buiten gaat. Poeti is een heerlijk ventje. Hij is gewend aan kinderen ouder dan 4 jaar, hij laat zich optillen en is sociaal. Hij speelt graag en hij jaagt ook heel goed. Hij ‘vangt’ het elastiek dat de postbode laat liggen en neem het als prooi mee naar binnen. Hij is netjes ontvlooid en ontwormd.

Informatie

Meer weten over Poeti? Kijk dan eens op de herplaatsingspagina van Stichting Kattenzorg, daar staan ook andere katten die een nieuwe plek zoeken. Bij interesse in graag even mailen naar: info@kattenzorgnijmegen.nl of bellen naar 0641543955. U kunt hier in een gesprek meer informatie krijgen of een afspraak maken om hem te gaan bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website van Kattenzorg Nijmegen of volg hen via Facebook of Twitter.  


Dit bericht delen:

Advertenties