Nijmeegse Bierfeesten in volle gang

Fotograaf: Eric van Haren Zondag 20 Mei 2018

De Nijmeegse Bierfeesten, die gisteren startten, zijn nog in volle gang. Nationale en internationale brouwerijen presenteren hun aanbod in het sfeervolle Valkhofpark. Er zijn foodtrucks, muziek en er is vermaak voor de kinderen. Morgen is het feest vanaf 14.00 uur te bezoeken.

Sinds 2009 zijn een aantal Nijmeegse cafés de trotse organisatoren van de bierfeesten in Nijmegen. Café Samson, Café de Mug, Café de Opera,Café de Deut en Freddy’s Beerkitchen sloegen de handen ineen en organiseren diverse bierfeesten met een eigen karakter en diversiteit aan bier. Het begon allemaal met het Nijmeegse BierFeest op eerste Pinksterdag. Ruim 20 verschillende brouwerijen laten hier met grote trots hun lekkerste bieren proeven. Inmiddels organiseert NBF ook jaarlijks een Bockbierdag, een Winterbierfestival én is er sinds 2017 een Speciaalbierplein tijdens de Zomerfeesten.

Meer informatie is te vinden op de website en Facebookpagina van de Nijmeegse Bierfeesten.

Op onze Facebookpagina vind je een fotoverslag.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.