Tien mannen aangehouden na vechtpartij

Van onze redactie Zondag 20 Mei 2018

De politie heeft gisteravond tien mannen aangehouden na een vechtpartij. Rond acht uur kwam een melding binnen dat er gevochten zou worden aan de Havenweg.

Agenten gingen met meerdere auto’s meteen naar de Havenweg. Toen ze aankwamen werd er niet meer gevochten. Wel waren alle vermoedelijke betrokkenen nog in de buurt.  Een van hen was gewond geraakt en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

De verdachten zijn tussen de 18 en 29 jaar uit en komen uit Brabant en Nijmegen. Ze zijn allemaal aangehouden voor verder onderzoek. De politie onderzoekt onder andere wat de aanleiding voor de vechtpartij was. Vermoedelijk is er ook een mes gebruikt bij de vechtpartij. De politie zoekt mensen die iets gezien hebben van de vechtpartij of hier filmpjes van hebben gemaakt. Hebt u iets gezien? Bel dan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.