Te water geraakte jongen uit Waal gehaald

Lars Schwachöfer Zaterdag 19 Mei 2018

Afgelopen nacht is omstreeks half twee een jongen te water geraakt nabij de Waalbrug. De jongen is uit het water geholpen door de brandweer en politie.

De jongen kwam door nog onbekende oorzaak in de Waal terecht. De politie en brandweer startten direct een zoekactie. Agenten en brandweerlieden zochten met zaklampen en een warmtebeeldkijker. De blusboot van de brandweer zocht op het water en aan de waterrand. De jongen werd bij een van de kribben van de Waal, aan de Ooijpoort, aangetroffen. Hij is op de blusboot naar de Waalkade gevaren.

Een ambulance wachtte op de Waalkade. Ambulancepersoneel keek de jongen ter plaatse na. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de jongen opgevangen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.