Muzikanten bereiden zich voor op optreden Waalzinnig Festival

Fotograaf: Hans de Groot
13 mei 2018
Met nog maar twee weken te gaan voordat het Waalzinnig Festival van start gaat, wordt door de verschillende groepen en artiesten nog hard gewerkt om er op zondag 27 mei een spetterend optreden van te maken. Zo ook de muzikale coproductie Gently Overdone / Greenwood Avenue.

Gently Overdone / Greenwood Avenue is een samengestelde band en bestaat uit 5 leden van Gently Overdone en 10 leden van Greenwood Avenue. Deze speciaal voor het Waalzinnig Festival samengebrachte muziekformatie blijkt een schot in de roos te zijn. Hoewel de bandleden van heel andere achtergronden en muziekgenres komen, klikt het enorm en klinkt het als een klok. Een optreden van de formatie swingt dan ook de pan uit met nummers variërend van onder andere George Michael, Jimmi Hendrix, The Doors en Chris Isaak. Een mooie mix van mensen en muziek om van te genieten.

Het Waalzinnig Festival is dit jaar op zondag 27 mei op diverse podia in en om LUX in hartje Nijmegen. Van 12.00 tot 18.00 uur kunnen bezoekers gratis genieten van de verschillende bijzondere optredens. Van kleinkunst tot muziek, van foto- en film exposities tot musical, gedichten en toneel.

Gently Overdone / Greenwood Avenue staat om 12.30 uur en om 13.45 uur op het grote buitenpodium op het Mariënburgplein.


Dit bericht delen:

Advertenties