Asieldier van de week: Stafford Hummel

Van onze redactie
20 mei 2018
In Nijmegen zijn diverse dierenhulporganisaties actief die verschillende soorten huisdieren opvangen. Voor veel dieren wordt een nieuw plekje gezocht. Iedere week wordt hier een dier speciaal onder de aandacht gebracht. Vandaag aandacht voor de Stafford Hummel die in Dierentehuis De Mère op een nieuw huis wacht.
Het baasje van Hummel moest begeleid gaan wonen. Daar mogen geen dieren wonen dus Hummel moet herplaatst worden. Hummel is een super lieve hond die erg van knuffelen houdt. Hij kruipt het liefst op schoot of lekker tegen zijn baasje aan. Hij reageert ook prima naar andere honden maar dan heeft hij wel duidelijk een voorkeur voor teven. Het is beter dat hij als enige hond in huis komt, omdat hij het niet gewend is om samen met een andere hond in huis te leven. Hummel kan ook prima even alleen zijn, maar natuurlijk geen hele dagen. Hummel is geen kinderen gewend, het is onbekend daarmee om gaat. Als de kinderen al groter zijn denken zijn verzorgers wel dat het zou moeten gaan. Hummel heeft een stamboom en hij is geboren op 1 september 2009.

Informatie

Op de landelijke pagina van dierenasiels staan meer dieren uit De Mère die een nieuw huis zoeken. Dierentehuis De Mère is gevestigd aan Hoeveweg 25, 6613 AD in Balgoij. Bij interesse in Hummel kan gebeld worden tijdens openingstijden naar 024-6414982 of gemaild worden naar info@mere.nl
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag: 13.30 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 12.00 en 13.30 tot 16.00 uur.

Dit bericht delen:

Advertenties