Laagdrempelige ontmoetingen voor ouders met jonge kinderen

Van onze redactie
20 april 2018
Op zondag 22 april organiseert stichting SAAM Nijmegen een familiedag. Alle ouders met jonge kinderen zijn van harte welkom om gezamenlijk een gezellige dag door te brengen.
Stichting SAAM Nijmegen organiseert sinds juni 2017 laagdrempelige ontmoetingen voor ouders met jonge kinderen in Nijmegen. In de warmere maanden zoveel mogelijk buiten in de speeltuin en in de koudere maanden op diverse locaties binnen. SAAM Nijmegen wil ouders en hun jonge kinderen de mogelijkheid bieden om samen te komen. Om op een gemakkelijke en gezellige manier met elkaar contact te maken. Soms door gericht een activiteit aan te bieden en vooral door in een speeltuin of café samen te zijn en te genieten van een kopje koffie of thee. Dit alles omdat de oprichters van SAAM vinden dat samen zoveel leuker is dan alleen. Voor ouders en voor kinderen. Als ouders is het fijn om even met andere ouders je ervaringen te kunnen delen. Over de mooie en bijzondere kanten van het ouderschap en over de vermoeiende en moeilijke kanten.

Familiedag

De Familiedag is een dag om aan ouders kennis te laten maken met SAAM. De orgsanisatie wil deze dag laten zien wat SAAM nu is en ook wat SAAM kan worden. SAAM wil namelijk toewerken naar een groter concept. Liefst met een vaste ontmoetingsplek, waar ouders en kinderen samenkomen en waar door het bundelen van ieders krachten, allerlei mooie dingen ontstaan. De Familiedag is een eerste proef van het bundelen van krachten. Voor kinderen is er zondag binnen en buiten voldoende speelgoed en daarnaast zijn er diverse workshops voor ouders en kinderen.


Dit bericht delen:

Advertenties