Voorzieningenhart 't Hert in het teken van boksen

Fotograaf: Esther Otten Maandag 16 April 2018

Gisteren stond Voorzieningenhart 't Hert in de wijk Willemskwartier in het teken van boksen. Maar liefst 21 afwisselende bokspartijen waren te zien in een bomvolle sportzaal met meer dan 400 bezoekers. De organisatie van het evenement was in handen van de Nijmeegse amateur boksvereniging NABA.

Jong, oud en zowel dames als heren waren te bewonderen in de ring, tijdens de derde editie van het sportieve evenement. Dit jaar kwamen zeven van de tien wedstrijdboksers van NABA in actie tegen boksers van clubs uit heel Nederland. Sommige van hen stegen boven zichzelf uit en anderen bezweken onder de druk, maar ze hebben allemaal een geweldige inzet getoond voor eigen publiek. Het publiek kon genieten van een gezellige sfeer met mooie spannende partijen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.