Auto belandt op de kop op Energieweg

Lars Schwachöfer
16 april 2018
Vanmorgen heeft omstreeks elf uur een botsing plaatsgevonden op de Energieweg. Een auto belandde hierbij op de kop.

De twee voertuigen reden op de Energieweg richting de Neerbosscheweg. Tijdens een inhaalactie botste een van de twee voertuigen tegen de ander aan. Door de botsing sloeg de auto over de kop. Meerdere hulpdiensten werden gealarmeerd voor het ongeval. Een opgeroepen traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.

De politie zette de Energieweg vanaf de Ambachtsweg af en het verkeer werd omgeleid. Verkeer naar bedrijven aan de Energieweg werden via het fietspad om de auto geleid. De brandweer hoefde niemand uit de auto te bevrijden, de bestuurder raakte lichtgewond en is na controle in het ziekenhuis direct aangehouden. In het voertuig werden namelijk goederen aangetroffen die een overtreding van de Opiumwet deden vermoeden.

Ook is er een bloedproef afgenomen om te kijken of de man onder invloed was van verdovende middelen. De speekseltest hiervoor gaf namelijk een positieve uitslag.

De twee inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij. Ambulancepersoneel keek de bestuurder ter plaatse na. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Een berger sleepte de twee voertuigen weg. Omstreeks twaalf uur werd de weg vrijgegeven voor verkeer.

 


Dit bericht delen:

Advertenties