[FOTOVERSLAG] Dierenambulance opent deuren voor bezoekers

Fotograaf: Jantien van Dam Zondag 15 April 2018

Vandaag heeft bij de Dierenambulance Nijmegen en omgeving een open dag plaatsgevonden. Bezoekers konden een kijkje nemen bij de organisatie die 24 uur per dag hulp biedt aan dieren in nood.

Bij de Dierenambulance Nijmegen en omgeving (DAN) staan zo’n 100 vrijwilligers dag en nacht klaar voor hulp aan dieren. Er wordt zo’n 50.000 keer per jaar gebeld voor hulp aan dieren en er worden rond de 5.000 dieren per jaar geholpen. De DAN beschikt over drie ambulances en de daarbij behorende hulpmiddelen, zoals een rubberboot en een paardentrailer. Daarnaast heeft de DAN diverse opvang- en revalidatiefaciliteiten, waaronder een vogelasiel en een opvang voor kleine zoogdieren.

Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor een uitgebreid fotoverslag.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > [VIDEO] Dierenambulance opent deuren voor bezoekers


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.