Huis doorzocht na vuurwapenmelding Sprengenstraat

Lars Schwachöfer Zondag 15 April 2018

De politie is vanmiddag omstreeks vier uur gealarmeerd nadat fietsers knallen hoorden en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp zagen in een woning aan de Sprengenstraat.

Twee fietsers reden op de Weurtseweg toen ze knallen vanaf de woning aan de Sprengenstraat hoorden. Een van de fietsers hoorde iets tegen zijn spaken tikken. Toen de twee opzij keken zagen ze iemand in een raam van de woning met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Ze alarmeerden direct de politie, die met meerdere eenheden uitrukte.

Agenten in kogelwerende vesten omsingelden de woning. Fietsers werden via de overkant van de Weurtseweg geleid. De politie heeft de woning betreden en doorzocht. Enkele bewoners waren thuis, maar er werd geen wapen aangetroffen. Een agent keek de fiets van de jongen na, daar was niks aan te zien. Omstreeks half vijf vertrokken alle agenten en werd het fietspad vrijgegeven.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.