[WINACTIE] ABBA-Tribute komt met avondvullende show naar Nijmegen

Van onze redactie Zondag 15 April 2018

Op vrijdag 15 juni 2018 wordt het podium van openluchttheater De Goffert 2 uur lang omgetoverd tot een feestelijke setting waarbij de muziek van ABBA, de sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’, ‘Mamma Mia’, ‘Voulez voos’ en ‘The winner takes it all’. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums en ruim 370 miljoen platen in totaal.

Met twee topzangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het live-musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud.

Neem een kijkje op onze op Facebookpagina en maak 2 x kans op twee vrijkaarten voor de ABBA-tribute op vrijdag 15 juni. Like het artikel en tag degene met wie je dit concert wil bezoeken.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.