Kindervrijmarkt op Koningsdag in Nijmegen-Oost

Van onze redactie Zondag 15 April 2018

Na een goedbezochte eerste editie van de kindervrijmarkt op Koningsdag in Nijmegen-Oost zal hier op 27 april aanstaande een vervolg aan worden gegeven. Een evenement met muziek, eten, drinken, spelletjes voor de kinderen en bovenal gezelligheid.

Vanaf 08.00 uur kunnen kinderen van alle leeftijden een plekje bemachtigen in het park. Vanaf 10.00 uur zijn alle inwoners van Nijmegen van harte welkom

De kindervrijmarkt is een initiatief van de kindercommissie van de Buurtvereniging Mozart. De kindercommissie is er na de eerste editie van vorig jaar van overtuigd dat dit jaarlijks terugkerend evenement elk jaar groter wordt. ‘De vrijmarkt bleek vorig jaar inderdaad een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Het mooi aangelegde Truus Mast Park op het terrein van het voormalige Zwembad Oost leende zich daar perfect voor. Dit evenement moeten we voortzetten!’, aldus kindercommisielid Berniek Fontein.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 15-04-2018 om 10:48 door Corinne
Misschien lees ik erover heen, maar waar is het precies in Nijmegen-Oost? Welk park?Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.