3-jarig meisje gewond in Gildekamp

Lars Schwachöfer
11 april 2018
Gistermiddag is omstreeks half vijf een 3-jarig meisje gewond geraakt in de Gildekamp. Ze werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Omstreeks half vijf werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijke aanrijding tussen een busje en een meisje op een fiets in de 33ste straat van de wijk Gildekamp. Meerdere eenheden van de politie en twee ambulances kwamen ter plaatse. Het meisje was opgevangen in een woning en gewond aan haar voorhoofd. Ambulancepersoneel heeft het meisje nagekeken en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

De politie zette direct de weg af voor onderzoek. Om de mogelijke ongevalslocatie werden afzetlinten gespannen. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek gedaan in de straat en aan de bus. Agenten spraken met getuigen en omwonenden. Een woordvoerder van de politie laat weten dat getuigen verklaard hebben dat het meisje haar fiets in haar voortuin zette en via het pad de straat op liep. Op hetzelfde moment dat het busje de straat in kwam rijden kwam het meisje op straat ten val. De rol van de bus hierin is nog onduidelijk. De Verkeers Ongevallenanalyse doet verder onderzoek naar het mogelijke ongeval.


Dit bericht delen:

Advertenties