Stel rijdt beschonken met kleindochter in auto

Van onze redactie
9 april 2018
Gisteravond omstreeks half tien kreeg de politie een melding over een persoon die mogelijk onder invloed in een auto reed. Twee personen werden aangehouden

Agenten troffen de auto en hielden de bestuurder staande op de Sint Annastraat. In het voertuig zaten een oudere man met zijn vriendin en zijn kleindochter van ongeveer 2 jaar oud.

De man blies een F en is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De vriendin van de man wilde de weg vervolgen, maar niet zonder dat agenten haar eerst lieten blazen. Ze stapte al achter het stuur en deed de gordel om. Ze zei met een stalen gezicht niets gedronken te hebben, maar ook zij bleek teveel alcohol gedronken te hebben.

De agenten hebben de kleindochter overgedragen aan haar moeder, die haar snel op kwam halen. Ondertussen werd de auto plotseling gestart door de vrouw in de auto. Agenten hebben toen de sleutels afgepakt om te voorkomen dat ze ging rijden. Hier was ze het niet mee eens en dat liet ze ook duidelijk merken. Enkele minuten later werd ze steeds kwader en is ze aangehouden voor belediging en openbaar dronkenschap. Van de bestuurder is uiteindelijk het rijbewijs ingevorderd.


Dit bericht delen:

Advertenties