Vermoedelijke drugsdealer opgepakt na achtervolging

Van onze redactie Dinsdag 20 Maart 2018

Oplettende agenten hebben gisterochtend een man aangehouden die verdacht wordt van het dealen van harddrugs. De man viel op omdat hij te hard reed op het Keizer Karelplein. Daarmee trok hij de aandacht van agenten, die hem herkenden omdat de man een bekende van de politie is.

De agenten gaven de verdachte een stopteken, maar hij ging er vandoor. De man ging met hoge snelheden door een woonwijk. Aan de Derde van Hezewijkstraat stopte de auto en ging de verdachte er rennend vandoor. De agenten zagen hoe hij dingen van zich afgooide. Na een korte achtervolging te voet kon de man aangehouden worden.

De agenten vonden de spullen die de verdachte van zich afgooide. Het gaat om ruim 50 kleine zakjes met vermoedelijk verschillende soorten harddrugs. De verdachte is een 22-jarige man uit Nijmegen, hij wordt verdachte van de handel in harddrugs. De politie doet verder onderzoek naar hem.

Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier.
Voor Apple klik hier


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.