Taxichauffeur beroofd van auto en geld

Van onze redactie Zaterdag 10 Maart 2018

Gisteravond rond de klok van 23.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een gewapende beroving op een taxichauffeur op de Bossekampstraat te Haren. De taxichauffeur werd bestolen van zijn geld en zijn taxi. De politie is op zoek naar getuigen.

Twee mannen stapten in op de taxistandplaats in de Bisschop Hamerstraat en dwongen met een vuurwapen de chauffeur in de Brebitstraat te Haren tot stilstand. Ze vertrokken met de taxi en het aanwezige geldbedrag. De taxi, een grijskleurige Mercedes Benz werd later die nacht teruggevonden door de eigenaar van het Nijmeegse taxibedrijf in Ravenstein en is meegenomen voor verder onderzoek. De chauffeur is erg geschrokken maar bleef verder ongedeerd.

Getuigenoproep

Hebt u iets verdachts gezien of informatie hierover, neem dan contact op met de politie via 0900 88 44, via het meldformulier of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van meldingsformulier van M.

 

 


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.