Politie zoekt getuigen mishandeling Weijbroekweg

Van onze redactie Vrijdag 09 Maart 2018

Op dinsdagmiddag 6 maart heeft omstreeks vier uur een mishandeling plaatsgevonden bij bushalte Hegdambroek aan de Weijbroekweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Tijdens de mishandeling stopte een grote witte auto met aanhanger bij de bushalte. De bestuurder van die auto riep dat de verdachte het slachtoffer los moest laten. Het slachtoffer is vervolgens in de witte auto gestapt en is door de bestuurder bij een andere bushalte afgezet. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling bij de politie.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Ook komt de politie graag in contact met de bestuurder die het slachtoffer heeft geholpen. Als u getuige bent geweest van de mishandeling, of de bestuurder bent of kent, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld hierbij registratienummer 2018099437.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.