Overval op Muntmeesterlaan

Fotograaf: Lars Schwachöfer
25 februari 2018
Vanavond rond 20.40 uur vond aan de Muntmeesterlaan een woningoverval plaats. Twee vermomde mannen drongen de woning binnen en mishandelden de bewoner. De overvallers eisten geld. .

Met een onbekend geldbedrag gingen zij er te voet vandoor in de richting van een snackbar de Leo XII straat. De gewaarschuwde politie kwam meteen met meerdere eenheden ter plaatse en startte een onderzoek.

Agenten gingen in de omgeving op zoek naar de verdachten, die zijn echter niet meer aangetroffen. Rond de woning werd een ruime afzetting geplaatst. Recherche en Forensische Opsporing deden onderzoek in en om de woning. Enkele zaken zijn veiliggesteld voor verder onderzoek. De 33-jarige bewoner liep verwondingen op aan zijn hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Getuigenoproep

Van de verdachten is een summier signalement bekend: een licht getinte man, ca 18 – 22 jaar en 1.80m lang; de ander een getinte man, ca 20 – 25 jaar en iets langer. Getuigen van de overval of mensen die zondagavond iets bijzonders is opgevallen op de Muntmeesterlaan worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Nijmegen, via telefoon 0900-8844.


Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier.
Voor Apple klik hier

Dit bericht delen:

Advertenties