CWZ orthopedie behandelt ook heupaandoeningen bij jonge mensen

Van onze redactie
24 februari 2018
Sinds begin dit jaar versterkt orthopedisch chirurg dr. Enrico de Visser de vakgroep orthopedie van CWZ. Dr. De Visser is gespecialiseerd in heupafwijkingen bij jonge mensen als gevolg van sportaandoeningen. Met zijn komst wordt de expertise op het gebied van heupaandoeningen binnen CWZ orthopedie uitgebreid.

CWZ behandelt jaarlijks al meer dan 350 patiënten met heupartrose. Deze patiënten worden geholpen met een heupprothese volgens het succesvolle fast track principe, dat staat voor een snelle revalidatie en weinig complicaties waardoor mensen snel weer op de been zijn. Met de komst van dr. De Visser biedt CWZ nu ook operatieve behandelingen met een kijkoperatie voor jonge mensen met heupklachten.

Nieuwe expertise

Dr. De Visser is vooraanstaand orthopedisch chirurg op het gebied van (sportgerelateerde) heupafwijkingen, zoals klachten na overbelasting en aangeboren heupafwijkingen. Voor behandeling van heupafwijkingen ontvangt hij sporters uit heel Nederland. Naast heupklachten zal dr. De Visser zich binnen CWZ gaan bezighouden met kinderorthopedie.

CWZ orthopedie

Met de komst van dr. De Visser bestaat de vakgroep orthopedie uit zeven orthopedisch chirurgen en twee verpleegkundig specialisten. Hiermee biedt CWZ een breed palet aan orthopedische zorg aan, vanaf de onderzoeksfase tot en met de behandeling.

Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier.
Voor Apple klik hier

 


Dit bericht delen:

Advertenties