[Winactie] Nijmegen krijgt een disco-boot

Van onze redactie Woensdag 21 Februari 2018

Mensen die zin in een leuk en nieuw feestje hebben, kunnen een dansje maken op de gloednieuwe disco-boot. Komende vrijdagavond gaat de disco-boot voor het eerst op de Waal varen.

Het nieuwe Nijmeegse feest is vooral bedoeld voor party-animals van 30 jaar en ouder. ‘We proberen alles helemaal in de stijl te brengen van vroeger. Met de beste disco-hits maar ook met hapjes en drankjes.’ De boot biedt ruimte aan ongeveer 450 gasten. Tickets kunnen via de website gereserveerd worden.

Silent disco en chillruimte

Op de disco-boot is ook een silent disco en een chillruimte met retro meubels. Vanaf 20.00 uur kunnen de gasten aan boord komen, de boot vertrekt om 21.00 uur vanaf de Waalkade.

Informatie

Early boot tickets kosten 14,50 euro, reguliere tickets 17,50 euro en deze zijn te bestellen via de website. De boot is rond 00.30 uur terug bij de Waalkade, waarna er doorgefeest wordt tot 1.00 uur. Meer informatie is ook te vinden via de Facebookpagina van de discoboot.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 2 keer kans op twee vrijkaartjes voor de discoboot voor aanstaande vrijdagavond. Like het artikel of tag iemand die dit feest echt niet mag missen. De twee winnaars worden morgenvroeg om 08.30 uur bekend gemaakt bij het bericht op Facebook.

 


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.