Stemming Conciërge van het Jaar geopend

Fotograaf: Ger Neijenhuyzen
19 februari 2018
De genomineerden voor de verkiezing tot Conciërge van het Jaar zijn bekend. De stemming is geopend en iedereen kan tot en met 4 maart stemmen.
D66 organiseert elk jaar deze verkiezing om het onderwijsondersteunend personeel in het zonnetje te zetten. Conciërges zijn van onmisbaar belang om voor kinderen een veilige en plezierige leerplek te kunnen hebben.

Genomineerden

Tot afgelopen zaterdag kon iedereen zijn of haar favoriete conciërge nomineren. In totaal werden 9 kandidaten genomineerd: Martijn Geerits van Geldershof, Ben van De Kleine Wereld, Frans van Windroos, locatie Goffert, Sherin Ramsis van Nutsschool Lankforst, Ruud van Basisschool Op Weg, Wenny en Harold van De Meander, Kees Verhoeven van De Aldenhove, Richard Hendriks van De Sterredans en als negende werd Peter Wijers van de Sint Nicolaasschool genomineerd.

Informatie

Iedereen kan tot en met 4 maart stemmen op zijn of haar favoriete conciërge via deze link. Uit de drie conciërges waarop het meeste gestemd wordt, zal de vakjury, onder leiding van D66-raadslid Grete Visser, de winnaar van 2018 kiezen. De prijs zal op 15 of 16 maart feestelijk worden uitgereikt aan de Conciërge van het Jaar.


Dit bericht delen:

Advertenties