Vrouw gewond na ongeval op Wijchenseweg

Lars Schwachöfer Maandag 12 Februari 2018

Vanmiddag heeft even na half vijf een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Wijchenseweg. Een vrouw raakte hierbij gewond.

De vrouw reed over de Graafsebrug de Wijchenseweg op toen ze door nog onbekende reden op de middenberm terechtkwam. Ze ramde een reclamebord en kwam enkele meters verder tot stilstand tegen een boom. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit.

De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie leidde het verkeer langs de landingslocatie van de traumahelikopter en het ongeval. Hierdoor ontstonden in beide richtingen files op de Wijchenseweg en Graafseweg. In het langzaam rijdende verkeer ontstond een kop-staartbotsing waarbij drie auto's betrokken waren. Hierbij raakte niemand gewond.

De brandweer zaagde de boom waar de auto tegenaan botste om. Een berger sleepte het voertuig weg. Omstreeks half zes werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.

Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier.
Voor Apple klik hier

 


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.