Chinees afhaalcentrum Molenweg overvallen

Van onze redactie Zondag 11 Februari 2018

Gisteravond heeft omstreeks 20.20 uur een onbekende man onder bedreiging van een mes een afhaalcentrum aan de Molenweg overvallen. Hij wilde geld zien maar ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. Kort na de melding werd Burgernet ingezet. Dit leidde niet tot de aanhouding van een verdachte.

Toen de overvaller het afhaalcentrum binnen ging waren er geen klanten aanwezig. Alleen een medewerkster stond achter de balie. De overvaller dreigde haar met een mes en vroeg om geld. Zij begon te gillen en rende de keuken in. Twee medewerkers vanuit de keuken renden achter de overvaller aan die op de vlucht was geslagen. Helaas hebben zij de dader niet meer kunnen achterhalen. De politie heeft de zaak in onderzoek en sprak al met diverse personen. Volgens een getuige zou hij zijn gevlucht op een bromscooter. De overvaller droeg donkere kleding en een doodshoofdmasker.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Informatie anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.