Nachtelijke hinder Waalbrug in verband met voorbereidingen renovatie

Van onze redactie Zaterdag 09 Februari 2019

Verkeer dat de komende tweeënhalve week over de Waalbrug rijdt, krijgt tussen 21.00 uur en 6.00 uur te maken met wat verkeershinder. Vanaf aanstaande maandag tot en met dinsdag 26 februari voert aannemerscombinatie Team Waalbrug in opdracht van Rijkswaterstaat op werkdagen voorbereidende werkzaamheden uit.

Hierdoor rijdt de bus een aantal nachten met het reguliere verkeer mee en is voor het overige verkeer slechts één rijstrook beschikbaar in beide richtingen. Voor fietsers is stad in én uit alleen het westelijke fietspad beschikbaar.

De voorbereidende werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van de busbaan, zodat het reguliere verkeer tijdens de renovatie over de busbaan kan rijden. Ook wordt er een doorsteek naar het huidige oostelijke, staduitwaartse fietspad gerealiseerd, zodat gemotoriseerd verkeer tijdens de renovatie over dit fietspad kan rijden. Daarnaast bereidt Team Waalbrug de bouw voor van de steigers onder de hoofdoverspanning van de brug.

Meer informatie

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de renovatie van de Waalbrug zal starten. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina of de website van de renovatie van de Waalbrug.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.