Man met openstaande gevangenisstraf aangehouden

Van onze redactie Woensdag 10 Januari 2018

De politie heeft vanavond een 21-jarige man aangehouden in de Meijhorst. Na een controle bleek de man nog een gevangenisstraf open te hebben staan.

Agenten zagen de auto in de wijk Meijhorst rijden. In de auto zaten twee bekenden van de politie. Beiden droegen geen gordel. Toen de agenten de twee inzittenden controleerden, bleek de bijrijder nog gezocht te worden. De 21-jarige bewoner van de wijk Zwanenveld moest nog een gevangenisstraf van 56 dagen uitzitten. Hierop is hij aangehouden.
De bestuurder kreeg een boete voor het niet dragen van de autogordel. De bijrijder werd naar het bureau vervoerd. Op het bureau vonden agenten een mes bij de man. Het mes is in beslag genomen. De man heeft een boete gekregen voor het niet dragen van de autogordel en het bij zich dragen van een mes. Ook zal hij zijn gevangenisstraf nog uit moeten zitten.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.