Verlichte truckoptocht in binnenstad keert dit jaar grootser terug

Fotograaf: Geert Timmer Donderdag 07 December 2017

Na een eerste drukbezochte editie keert de verlichte truckoptocht dit jaar grootser en gezelliger terug. De optocht zal plaatsvinden in de binnenstad op zaterdag 23 december tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

Grote veranderingen ten opzichte van afgelopen jaar is dat er dit jaar maar liefst 40 verlichte trucks meerijden. Daarnaast zal er een stuk minder worden geclaxonneerd en zal er veel kerstmuziek te horen zijn.

Om het evenement een echte Kerstgedachte mee te geven zullen er net als afgelopen jaar kinderen en volwassenen mee rijden van Driestroom. De vreugde van de bijrijders maken een groot onderdeel uit van de beleving.

Route

De Verlichte Truckoptocht zal om 19.00 uur starten vanaf de Voerweg. Vanaf de Voerweg rijden ze door de Hertogstraat, Van Broeckhuysenstraat, Van Welderenstraat, Molenstraat, Eerste Walstraat, Bloemerstraat, Plein 1944, Augustijnenstraat en de Burchtstraat. De trucks zullen eindigen op het terrein van Kelfkensbos, voor museum Valkhof. Hier zal er volop gelegenheid zijn om foto’s te maken van de trucks en om vragen te stellen aan de truckers.


Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier.
Voor Apple klik hier


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.