Aqua en Ace of Base volgend jaar aanwezig bij We love the 90’s

Van onze redactie Woensdag 06 December 2017

Op zaterdag 25 augustus 2018 vindt de 7e editie plaats van het festival We love the 90’s in het Goffertpark. De organisatie heeft met Aqua en Ace of Base twee Scandinavische hoofdacts weten te strikken voor het 90’s festival.

Aqua heeft met Barbie Girl in veel landen de nummer één positie behaald. Het bekendste nummer van Ace of Base is All that she wants. Hiermee oogstte de groep in de jaren ’90 veel succes.

Verlanglijstje

‘Aqua stond al jaren op ons verlanglijstje, echter liet de agenda dit steeds niet toe. Met een wereld act als Aqua komen we tegemoet aan de grote vraag van een groot deel van onze bezoekers’, zegt organisator Daan van den Nouweland

We love the 90’s is met 35.000 bezoekers het grootste 90’s festival van Nederland. De Hakkuh Tent, met alleen maar Happy Hardcore artiesten, wordt dit jaar interactiever en er wordt voor meer beleving gezorgd. Naast Aqua en Ace of Base treden nog meer bekende artiesten op zoals Charly Lownoise&Mental Theo, Culture Beat , Paul Elstak en de Party Animals.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.