Sportevenement Fit Your Dream

José Schamp
4 december 2017
Zes studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) gaan voor hun minor evenementenmanagement een sportevenement organiseren, genaamd Fit Your Dream. Zij doen dit in samenwerking met sportschool TDC Sports Industries in Nijmegen.
Fit Your Dream is een sportevenement dat in het teken staat van Fit en Dream. Tijdens dit evenement maakt de bezoeker kennis met de verschillende sporten van TDC Sports Industries. TDC staat voor The Dream Company, zij proberen dromen van de klanten waar te maken. Dit is combinatie met persoonlijke aandacht terug te zien tijdens het evenement en kan worden ervaren tijdens de workshops. Daarnaast worden er seminars gegeven door sprekers uit het werkveld en kan de bezoeker genieten van heerlijke gezonde hapjes.

Dream

Het thema ‘Dream’ komt overal terug op het evenement. Bezoekers kunnen een droom die ze willen verwezenlijken in het komende jaar opschrijven en lopen hier de hele dag mee rond. Daarnaast is er een lijn met wolken waarop bezoekers hun droom kunnen achterlaten. Om aan deze activiteit deel te nemen vraagt de organisatie € 3,50. Het bedrag dat hiermee wordt opgehaald komt ten goede aan Spieren voor Spieren.

Het sportieve evenement wordt gehouden op zaterdag 13 januari 2018, vanaf 12.00 uur, in het pand van TDC Sports Industries, Tweede Oude Heselaan 183B in Nijmegen. De entree is gratis. Meer informatie is hier te vinden.


Dit bericht delen:

Advertenties