Vrijwilligersfeest Lokaal Compliment in Goffert

Van onze redactie
2 december 2017
Ook dit jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Nijmegen weer het Lokaal Compliment, het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen. Op 14 december zijn alle vrijwilligers in Nijmegen welkom in het NEC-Goffertstadion. Met muziek, optredens, activiteiten, workshops, hapjes en drankjes belooft het weer een mooie avond te worden.
Vrijwilligers maken het verschil voor burgerinitiatieven, sport-, zang- en toneelverenigingen, stadstuinen, zorginstellingen, buurtbussen en allerlei andere organisaties. Zoveel tijd, enthousiasme en inzet worden gewaardeerd. Het is dan ook weer tijd voor een compliment: het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen. 

De Vrijwilligerscentrale en de gemeente Nijmegen heten iedere vrijwilliger van harte welkom op deze avond. Of je nu één keer per jaar een handje helpt op de basisschool, of je wekelijks inzet voor je sportclub: dit feest is voor iedereen die vrijwillig een steentje bijdraagt aan onze mooie stad Nijmegen. Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot 23.00 uur

Thema 'Talent'

Met muziek, activiteiten, hapjes en drankjes wordt het een inspirerende en gezellige avond met als thema: 'Talent'. Er is onder andere een Talentenhoek, een Workshop-proeverij en een escaperoom. Ook kan er een kijkje genomen worden achter de schermen van het stadion. En natuurlijk is er lekkere muziek op de dansvloer.

De toegang is gratis maar men dient zich wel aan te melden. Dat kan via de website van de Vrijwilligerscentrale. Hier is ook het programma van de avond te vinden.



Heeft u een nieuwstip?
Mail het naar
redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of bel met de redactie: 024-322 99 22. Ons WhatsApp nummer: 0624-322 422.

Download de nieuws-app van Nieuws uit Nijmegen:

Voor Android klik hier.
Voor Apple klik hier

Dit bericht delen:

Advertenties